h

SP Zuidplas gaat 3000 ZO kranten verspreiden

1 februari 2009

SP Zuidplas gaat 3000 ZO kranten verspreiden

Zo krantDe aankomende maand gaat de SP in de Zuidplas de landelijke ZO krant uitdelen. Deze krant wordt elk kwartaal uitgegeven en staat vol met interviews, opinieartikelen en informatie over hoe de SP tegen dingen aankijkt. Een aantal worden in Nieuwerkerk, Zevenhuizen, Moerkapelle en Moordrecht huis aan huis verspreid maar ook zal de SP in Moordrecht in het winkelcentrum te vinden zijn. Daarnaast gaat de SP buurten in de buurt in Moerkapelle.

Met buurten in de buurt wordt er huis aan huis aangebeld om de mening van de inwoners te vragen. De SP Zuidplas wil in Moerkapelle weten hoe de bewoners aankijken tegen de gevolgen van de fusie en het verdwijnen van de voorzienigen in het dorp.

U bent hier