h

Partijraad geeft felicitaties aan afdeling Nieuwerkerk

22 juni 2008

Partijraad geeft felicitaties aan afdeling Nieuwerkerk

De partijraad van de SP stond gisteren bol van de wisseling van het fractieleidersschap. Toch was er ook ruimte om de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel te feliciteren met het worden van een zelfstandige afdeling. Niet alleen Nieuwerkerk maar ook Kampen kreeg de felicitaties en volgens goed SP gebruik ging dit met bloemen.
Bloemen voor de voorzitters van Nieuwerkerk en Kampen
André Muller (Nieuwerkerk ad IJssel, links) en Bas Royen (Kampen, rechts) krijgen bloemen en felicitaties op de partijraad. foto : Anja Meulenbelt.

Het partijbestuur was al eerder accoord gegaan met de afdeling. Hiermee komt de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel definitief los van moederafdeling Rotterdam. Het werkgebied van de afdeling is niet alleen Nieuwerkerk aan den IJssel maar ook Zevenhuizen-Moerkapelle en Moordrecht, gemeenten waar Nieuwerkerk in een fusieproces meezit.

U bent hier