h

16 april Algemene Ledenvergadering

22 maart 2008

16 april Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 16 april wordt er voor de leden van de SP in Nieuwerkerk, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle een algemene ledenvergadering gehouden in de Batavier in Nieuwerkerk. Deze algemene ledenvergadering zal gaan over het concept van de nieuwe landelijke integratienota en over de toekomst van de SP in de Zuidplas.De avond begint om 20:00 uur.

    Integratienota

De Tweedekamerfractie en het wetenschappelijk buro van de SP hebben een concept integratie nota geschreven. Dit concept wordt tijdens de ledenvergadering behandeld en onze afgevaardigden naar de regioconferentie zullen de uitkomst van de ledenvergadering meenemen naar deze regioconferentie die op 20 april wordt gehouden. Voor SP leden is de nota te downloaden op de ledenpagina┬┤s van de SP.

    Toekomst SP in de Zuidplas

Op dit moment is de SP nog een afdeling in oprichting, we hopen binnenkort de status "zelfstandig" van het partijbestuur te mogen ontvangen. Maar dan? Hoe houden we de afdeling actief, wat zijn de toekomstplannnen voor 2009 en 2010? Gaan we meedoen aan gemeenteraadsverkiezingen? Wat blijft er dan over van het actieve werk van de SP? Allemaal vragen waar we graag samen met de leden over willen nadenken. Op de ledenvergadering zal een concept worden behandeld en in het najaar zal op de volgende ledenvergadering een definitief besluit worden genomen. Praat mee en kom naar de Batavier

U bent hier