h

De tomaat komt op in de Zuidplas

29 januari 2008

De tomaat komt op in de Zuidplas

De tomaat komt op in de Zuidplas! Dat hebben de inwoners al gemerkt als u ons tegenkwam op straat maar om goed kennis te maken wie we zijn en waar we voor staan zal er de aankomende maand een voorstelfolder worden verspreid in de 4 dorpen van de Zuidplas.

"Met maar liefst 12.000 folders willen we laten zien dat de SP er is en leggen we wat meer uit hoe we als SP werken, een partij die juist met de mensen werkt. We hopen ook met deze actie de SP in de Zuidplas te versterken en door te kunnen groeien naar een zelfstandige afdeling." legt Andre Muller uit.

De folder wordt huis aan huis verspreid. Brievenbussen met een NEE/NEE of NEE/JA sticker worden overgeslagen maar kunnen de folder downloaden op de website. Verder zal de SP binnenkort ook te vinden zijn in de winkelcentra voor als u hem alsnog wilt ontvangen.

U bent hier