h

SP statenleden op weekmarkt in Moordrecht

3 oktober 2007

SP statenleden op weekmarkt in Moordrecht

Erik MaassenPeter RomijnSP statenleden Peter Romijn en Erik Maassen zijn woensdag 10 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig op de weekmarkt aan het Kerkplein in Moordrecht samen met leden van de afdeling in oprichting Nieuwerkerk e.o.

Daar gaan ze met de bezoekers in gesprek over de herindelingsplannen van het provinciebestuur voor de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. Bezoekers kunnen ter plekke een enquête invullen en meer informatie krijgen over de standpunten van de SP statenfractie. Ook mensen van de SP afdeling in oprichting Nieuwerkerk e.o. zullen hierbij aanwezig zijn

Sinds 1 oktober verspreidt de partij onder 30.000 huishoudens in de regio een enquête waarin de inwoners hun mening over de herindeling kunnen geven.

De enquête kan ook via de website van de SP fractie in Zuid Holland ingevuld worden.

U bent hier