h

SP herdenkt oorlogslachtoffers op 4 mei

4 mei 2021

SP herdenkt oorlogslachtoffers op 4 mei

Foto: Rodenburg

Vandaag legde de leden van SP Zuidplas en Waddinxveen bloemstukken bij de monumenten in alle kernen.

"Ik vond het een eer om te mogen doen," zegt Louisse Busschers, die een bloemstuk legde in Nieuwerkerk aan den IJssel. (Linksboven).                 Arjan Verboom bracht bloemen in Moordrecht (Linksonder).             Namens afdeling-in-oprichting- Waddinxveen legden Simone Leentvaar en Barry Groeneveld een bloemstuk in hun eigen dorp. (Rechtsonder)  De bloemen in Zevenhuizen werden gelegd door Renèe Daniels. (Rechtsboven) Natuurlijk werden er ook bloemen in Moerkapelle gelegd, hier is geen foto van. "Waar het om draait is dat we stil staan bij het moment. Onze vrijheid is met vele levens gekocht, en daarmee onbetaalbaar. Dat mogen we nooit vergeten."

Reactie toevoegen

U bent hier