h

Houd het schoon-dag

14 september 2017

Houd het schoon-dag

Foto: Andre Muller

SP Zuidplas zoekt locatie voor de Houd het schoon dag

Het voornemen van de SP afdeling Zuidplas om een opruim-actie te houden op Houd het schoon dag staat nog maar men zoekt een locatie in Zuidplas. De afdeling wil op maandag 18 september zwerfafval op gaan ruimen in een nader te bepalen wijk.

“We willen graag aan de slag in een bepaalde plek waar inwoners aangeven waar zwerfvuil is. Ik heb nog geen aanmeldingen dus dat kan betekenen dat er in Zuiplas niet veel zwerfafval is.” zegt voorzitter Serena Rodenburg. “En dat zou natuurlijk goed nieuws zijn. Toch willen wij nogmaals een oproep plaatsen.”

Wie in Zuidplas woont en een locatie weet waar het vaak een rommeltje is, word gevraagd dat aan de SP afdeling door te geven via zuidplas@sp.nl, zodat we er samen mee aan de slag kunnen. Bij uitblijven van aanmeldingen van locaties zal de afdeling zelf een berm, parkje of pleintje zoeken om hier toch werk van te maken.

Reactie toevoegen

U bent hier