h

SP en ROOD blij met Bentwoud brug

2 mei 2016

SP en ROOD blij met Bentwoud brug

Foto: André Muller

ROOD,de jongeren in de SP en de afdeling Zuidplas zijn blij dat er nu een brug is waardoor inwoners van Moerkapelle direct het natuurgebied van Bentwoud in kunnen nu. Eerder was er wel een dammetje maar dat werd weggehaald door de provincie.

Foto: André Muller
Uiteindelijk is de verbinding er toch gekomen al moet de brug nog worden afgemaakt. De SP hoopt dat het recreatiefietspad langs de Rotte-oorsprong naar het Bentwoudgebied er ook snel komt. De provincie heeft het wel opgenomen in haar fietsplan maar dat is nog geen zekerheid.

In oktober heeft ROOD actie gevoerd om de brug terug te krijgen. Roy Korbijn poogde zelfs per polstok naar de overkant te komen, waarmee hij midden van het water kwam en trots met de SP vlag stond. 

Reactie toevoegen

U bent hier