h

Meldpunt "hoort u ze vliegen" online

20 juli 2015

Meldpunt "hoort u ze vliegen" online

Foto: André Muller

De SP hoort hier steeds meer klachten over en stelt deze zomer daarom een onderzoek in. Tijdens de zomerperiode nemen het aantal vluchten op de luchthaven bij Rotterdam sterk toe, dit in combinatie met mensen die in de tuin zitten en de ramen opzetten zorgt ervoor dat veel meer mensen de vliegtuigen horen. De ene zal dit als overlast ervaren en de ander zal het als een noodzakelijk geluid zien. Dat is de reden dat de SP gedurende de zomer een onderzoek zal doen onder de inwoners van Zuidplas. en daarom heeft de SP een meldpunt geopend.

Het meldpunt voor vliegtuigoverlast is nu online!

https://zuidplas.sp.nl/form/hoort-u-ze-vliegen

Reacties

Weer een actie die alleen maar geld kost!! ik woon al 25 jaar bijna op het station, hoor treinen, auto's, keiharde muziek uit auto's, scooters die herrie maken,knetterende uitlaten van brommers, maar dat hoort kennelijk bij deze samenleving. Dan moet er zo nodig het vliegtuig geluid worden uitgepikt. U kunt zich beter hard maken voor de onveilige verkeerssituatie op de oversteekplaats op de Kerklaan vanaf de Oranjebrug. maar daar moet zeker eerst een ongeluk gebeuren voordat daar iets aan gedaan wordt??!!! Vliegtuig geluid!!!! Lekker belangrijk!!!

Beste Mevrouw Rijs,

Als afdelingsverantwoordelijke voorzitter van SP Zuidplas wil ik uw graag even op u reactie ingaan. De SP krijgt vaak van haar leden of inwoners van Zuidplas mails over lokale of landelijke politieke problemen. Dit kan zijn van een lamp die het niet doet en de gemeente wil er niks aan doen tot aan de nieuwe wet en regelgeving rond om de WMO. Elke mail neemt de SP dan ook serieus. Dit omdat wij mensen in de sameleving vertegenwoordigen. Nu heb ik uw reactie gelezen en wil graag een keer met u in contact komen over dit probleem zodat we kunnen kijken of we er wat mee kunnen doen. U heeft namelijk gelijk! We hebben een SP wethouder verkeer en vervoer dus we kunnen op dat inzicht heel veel.

Over het onderwerp "meldpunt vliegtuig overlast" is het precies gegaan zoals hierboven staat vernoemd, we hebben een mail gehad - doen onderzoek en daaruit voeren we actie en maken we het huidige beleid beter en socialer zodat iedereen een goed gevoel heeft. misschien is het voor u niet belangrijk maar voor andere wel en wij nemen elke opmerking serieus mee in onze werk want dat is ook onze taak. deze meldpunt / onderzoek kost u / de gemeente niks, Wij doen het als SP namelijk zelf, we gaan langs de deur met een enqeute en we hebben hier op de site een meldpunt met die info maken we een rapport en die presenteren we aan gemeente bestuur en in deze opzicht aan meerdere betrokkene en dan hopen we dat we met elkaar een realistisch oplossing kunnen bieden en dat beide partijen tevreden zijn. Het kost de partij alleen vrijwillgers en vrije tijd om dit te doen maar om ons werk goed te doen moeten wij dit doen omdat u als samenleving, inwoners en betrokkene ons kiest als uw vertegenwoordiger. Voor vragen kunt u altijd mailen naar Zuidplas@sp.nl of naar mijn persoonlijke mail: R.A.Korbijn@gmail.com wij zijn er voor u en alle andere! Ik hoop dat ik u voldoende heb geinformeerd en anders hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Roy Korbijn Afdelingsvoorzitter SP

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier