h

SP houd ledenvergadering en bedankt actieve ‘Valkendalers’

24 september 2019

SP houd ledenvergadering en bedankt actieve ‘Valkendalers’

Foto: Onbekend

Vrijdag 13 september hield de SP-afdeling van Zuidplas/Waddinxveen haar algemene ledenvergadering. 

Tijdens deze ALV interne stukken voor het XXIV congres van de SP besproken. Na de vergadering sloten enkele actieve bewoners van het Valkendaal aan om een drankje te drinken op de successen van hun acties tegen de fietsers die hun buurt terroriseerde, en hun acties tegen woningcoöperatie Vestia die de inwoners van het Valkendaal in de kou laten staan wanneer het gaat om onderhoud en noodzakelijke reparaties van de woningen aan het Valkendaal te vieren. Eén van de ‘kartrekkers’ werd bedankt met een sjaal voor de aankomen winterperiode.

Ook werd de afdelingsvoorzitter herkozen. Huidige voorzitter Serena Rodenburg stelde zich herkiesbaar. Haar inzet voor de afdeling wordt gewaardeerd door de leden die Serena dan ook beloonde met een unanieme verkiezing. Naast haar voorzitterschap is Serena ook raadslid voor de SP in Zuidplas. Samen met Anne Verzijl die de functie van organisatie-secretaris vervult, en de bestuursleden Rob Belterman, Adri Woudstra en Jan Baas, is het bestuur compleet.

Reactie toevoegen

U bent hier