h

SP Zuidplas opent verkiezingstelefoon

8 november 2009

SP Zuidplas opent verkiezingstelefoon

De SP in de Zuidplas heeft een verkiezingstelefoon geopend om zo vragen van inwoners in de Zuidplas over het programma of andere standpunten te kunnen beantwoorden. De SP heeft, naast alle gegevens online, ook een mogelijkheid geboden dat inwoners directe vragen kunnen stellen. De lijn is tussen 19 en 21 uur elke avond geopend. Buiten deze tijden kan men een bericht achter laten wordt men teruggebeld. De SP verkiezingstelefoon is bereikbaar op telefoonnummer 06 49 86 33 96.

`Met deze dienst willen we inwoners van de Zuidplas een mogelijkheid bieden om prangende vragen te kunnen stellen. Het kan gebeuren dat men twijfelt over een standpunt en hierover meer informatie wil hebben. Ook kan de lijn gebruikt worden als er vragen zijn over het verkiezingsprogramma of over een onderwerp dat juist niet in het programma staat` legt lijsttrekker Evert Knoester uit.

De telefoon zal door de top van de kandidatenlijst worden uitgewisseld om zo ook te zorgen dat bellers een goed antwoord op hun vraag kunnen krijgen. De lijn is geopend tot en met de verkiezingsdag, alleen op zondag is de lijn niet open.

U bent hier