h

Campagne2014

Een weblog over de verkiezingscampagne 2014 van de afdeling Zuidplas. Hierbij al ons campagne nieuws maar ook terugblikken en kijkje achter de schermen van het campagneteam! 

25 februari 2014

Vertrouwen in Politiek

Steeds minder mensen hebben vertrouwen in de politiek. Landelijk maar zeker ook lokaal.Waarom vragen politici zich af… Nou ik weet het wel.

Lees verder
24 februari 2014

Links Zuidpas : strijd of nuanceverschil?

afgelopen zaterdag mocht ik de strijd aan gaan met lijsttrekker Pieter Beeldman van PvdA/GroenLinks in de studio van Omroep Zuidplas. Wat denk ik vooral in dit debat naar voren kwam was dat het aan de progressieve kant van Zuidplas vaak om nuanceverschillen en de manier waarop het verschil maakt.  Maar daar waar velen vuurwerk hadden verwacht was het een gemoedelijk debat.

Lees verder
19 januari 2014

SP sportiefste of spierpijnvolste partij?

Gisteren heeft de SP meegedaan aan de opening van de verkiezingscampagne van de ChristenUnie/SGP.  Vooraf hadden we wel gegrapt dat we tennis een elitesport vonden maar we stonden er wel. Lydia had al een paar keer op een baan gestaan terwijl Jan en ik slechts 1x eerder dat hadden gedaan.

Lees verder
17 januari 2014

SP kandidaten leren de in en outs van een interview

Politiek en de pers, ze kunnen niet met en ze kunnen niet zonder elkaar. Maar hoe zorg je nou dat je goed beslagen de pers te woord kan staan als raadslid. Om uitglijders te voorkomen heeft de SP afdeling Zuidplas een scholing georganiseerd voor alle kandidaten op de lijst. Zo ging onder andere de gehele top van de lijst een interview aan met ervaren Zuidplas ‘persmuskiet’ Jaap Reijm.

Lees verder

U bent hier