h

SP sportiefste of spierpijnvolste partij?

19 januari 2014

SP sportiefste of spierpijnvolste partij?

Gisteren heeft de SP meegedaan aan de opening van de verkiezingscampagne van de ChristenUnie/SGP.  Vooraf hadden we wel gegrapt dat we tennis een elitesport vonden maar we stonden er wel. Lydia had al een paar keer op een baan gestaan terwijl Jan en ik slechts 1x eerder dat hadden gedaan.

Jan en Lydia in actie

Dat was wel te merken in de eerste wedstrijd maar toch wisten we een game te pakken. In de tweede wedstrijd wisselde ik ondertussen met Marc van het CDA en stond ik tegen Jan en Lydia. Het mocht niet baten maar we wonnen weer een game! In de laatste pot wisten we zelfs twee games te winnen tegen de VVD. 

Ondanks dat we er dus niet zoveel van konden hebben we meegedaan. Vaak staan we hard in de raadszaal tegenover elkaar en kunnen we echt felle debatten voeren. Maar anders dan D66 dus wil, is de SP van mening dat je de mens en de politiek moet scheiden.  Voorbeeld is dat ik hard kan botsen met wethouder Hazelebach maar ik de mens graag mag! Dus fel in de raad maar laat ook goede band onderdling en humor niet verdwijnen. 

Uiteindelijk hebben we het tournooi als sportiefste partij gewonnen en kregen we een mooie prijs. De titel is een pleister op de wonde.. of moet ik zeggen, een pleister op de spierpijn? Ik heb het in ieder geval ook naar mijn zin gehad!  

foto: @jan_verbeek : André en Lydia nemen prijs in ontvangst met op voorgrond breed lachende Gert-Jan Freeke die het tournooi georganiseerd had! 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier