h

Blog Roy Korbijn

18 december 2015

Arriva bussie komt zo?

De afgelopen jaren heeft de SP meerdere malen aandacht gevraagd voor de slechte openbaar vervoerverbindingen in de driehoek Zoetermeer, Gouda en Rotterdam waar de gemeente Zuidplas ligt. Helaas lijkt nog steeds niet een oplossing nabij, ondanks dat SP wethouder Muller zich voor deze zaak hard maakt.  Al in 2013 tekende meer dan 400 Zevenhuizennaren de handtekeningkaarten maar omdat nog steeds lijkt of Arriva alleen maar lijkt naar geld in plaats naar de wens van de gemeente zal de SP deze alsnog gaan aanbieden.
Het probleem zit hem vooral in de daluren en avonden. Dan is de enige verbinding naar bijvoorbeeld Nieuwerkerk aan den IJssel, waar het gemeentehuis is van Zuidplas, mogelijk Gouda of via Rotterdam Alexander. Deze verbinding is een belbus verbinding dus niet regulier. De bus naar Gouda rijdt dan ook via Waddinxveen.  Stel een inwoner uit Zevenhuizen wil om 2000 uur op een donderdag naar het raadhuisplein.

Lees verder
22 juli 2015

Laster naar SP over Lidl?

vandaag las ik een stukje in het AD van heer Heijster, Met verbazing las ik zijn ingezonden stukje over de Lidl in het AD. De SP zou haar kiezers bedriegen. In zijn stukje zegt hij dat in het verkiezingsprogramma staat dat de SP tegen een vestiging van de Lidl in de wijk Dorrestein is. Ik heb dat niet terug weten te vinden in het verkiezingsprogramma van de SP.

Lees verder

U bent hier